Ads 468x60px

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 29 Oktober 2012

Segment Jom Follow




Try Joint Segment Jom Follow

blog yanie telah mengupdatekan satu segment jom follow kepada yang nak meningkatkan follower jom kita joint segment ni..

MY FOLLOWER : 09 hehehehe

nak joint,tak nak joint..joint jerlah kot-kot ada perubahan.
kepada yang nak joint tu klik banner dibawah


syarat-syarat seperti dibawah

  1. Follow blog yanie !
  2. Like fanpage yanie di [SINI] .
  3. Buat entry bertajuk "SEGMEN : JOM FOLLOW" dan wajib letak banner baru seronok.
  4. Dalam entry tu korang kena nyatakan berapa followers korang yang sekarang . Terpulang sama ada nak tulis berapa bilangan atau nak printscreen yee.
  5. Letak link korang dekat ruangan komen .
  6. Korang wajib dan wajib FOLLOW semua peserta yang terlibat ok ?

13 ulasan:

  1. dari segmen yang sama.
    done follow you.

    http://tapakseleman.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    BalasPadam
  2. salam kenal.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow awk.. JOM FOLLOW sini :- ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow_30.html

    BalasPadam
  3. salam dari segmen yang sama. foll back plss :)

    BalasPadam
  4. HAI.. SALAM..
    SAYA DARI SEGMEN JOM FOLLOW
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/11/segmenjom-follow.html

    SALAM KENAL :)

    BalasPadam
  5. suda follow dari segmen sama

    http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

    BalasPadam
  6. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom Follow!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    BalasPadam
  7. datang dr segmen yg sama.. :)
    da follow.. :D

    http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow_4.html

    BalasPadam
  8. Salam. Dari segmen sama. Dtg bw n follow sini.. Follow saya balik:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

    BalasPadam
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

    BalasPadam

 

Sample Text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...